Giopato & Coombes

Качество и устойчивост са в основата на концепцията на Giopato & Coombes. Екипът следи целият процес, от създаването на дизайна и изработката, до тяхното доставяне. Това, което отличава марката, е съвместната работа с опитни занаятчии и техните ръчно изработени детайли. 

I Flauti

Дизайнът на I Flauti е вдъхновен от архитектурата, цветовете и усещането на островите Мурано – Венеция, известни със стъкларското си изкуство. Кристиана Джиопато повлияна от личните си впечатления при пътуване до Мурано създава колекцията, като среща между старото и новото, технологията и традицията.

Bolle
Bolle

Поглеждайки Bolle ще разпознаете формата на сапунени балончета. Предлагат се варианти с  единична стъклена сфера или комбинация от четири или шест балончета, които могат да се комбинират безкрайно. Стъклените и месингови елементи се свързват помежду си без видими крепежни елементи, като взаимно се заключват.

Cirque
Cirque

Лампи от месинг с тънка структура, подобна на нишка, позволява безкрайни геометрични композиции. Фигурата, вдъхновена от цирково съоръжение, завършва с капсула, а в нея - непрекъсната светлина.

Gioelli
Gioelli

Gioelli е перфектна комбинация от геометрични форми, експресивно излъчване и светлина. Осветителното тяло отразява изцяло желанието на създателите си да изследват и миксират - артистичното с персоналното и технологичното. 

Дизайнерски дует

Традиционното ръчно производство и добавените модерни светлинни решения са виновни за създаването на англо–италианското дизайнерско дуо Giopato & Coombes. Двама човека, създаващи проекти с любов. Архитект и дизайнер. Жена и мъж. Тя италианка, той англичанин. Две ярки индивидуалности, интуиции и причини. 

Giopato&Coombes Изтегли каталога ( PDF 4.98 MB )