Font Barcelona

Font Barcelona

Ключове, в които няма нищо излишно, изработени с невeроятна прецизност и висококачествени материали. Щастливи сме, че можем да предложим ексклузивната серия на вас, нашите клиенти, защото вие заслужавате да бъдете различни.

Приз от Reddot design award

Font Barcelona съчетават минималистичен дизайн с първичното усещане за ретро прекъсвач. Симбиозата ражда продукт, носител на най-престижните награди за дизайн.

Екслузивни възможности
Екслузивни възможности

Излезте от рамките на каталога и бъдете един от дизайнерите на Font Barcelona. Направете вашите ключове за осветление уникални.

Дизайнът - новият бог
Дизайнът - новият бог

В модерния свят дизайнът е всичко. Той ни гарантира високо качество, удобство и лукс – нещата, които правят забързаното ни ежедневие лесно.

Асиметрия
Асиметрия

Вече имате избор – уникалните възможности на Font Barcelona са безкрайни. Вие можете да поръчвате в коя част на лицевия панел да бъдат разположени механизмите.

 5.1 Colletion Lighting
5.1 Colletion Lighting

Допълнете вашите ключове и контакти с функционалните решения на 5.1 Collection Lighting. Можете да избирате между панел със светещ ореол или приятната индиректна светлина на панели с дължина от 100, 450 или 880 mm.  

Индивидуалност

Имате пълна свобода да направите вашите ключове единствени и неповторими, благодарение на комбинациите от допълнителни декоративни елементи.

Font Barcelona 5.1 Изтегли каталога ( PDF 0.99 MB ) Font Barcelona Bridge Изтегли каталога ( PDF 0.73 MB )