Artifort

ART & COMFORT това е посланието, което тази световно известна марка носи. Непреходен във времето дизайн, без компромиси. През 2015, Artifort празнува 125 години отдаденост към формата и функцията в дизайна.

Майсторска изработка

Artifort създава мебели за цял живот. Тайната се крие в използването на висококачествени материали и  специалисти с дългогодишен опит. През последните години, компанията инвестира много в своето производство, което води до изключителна устойчивост на мебелите.

Figura by Khodi Feiz
Figura by Khodi Feiz

Модерен и комфортен диван с характер. Figura е съставен от гъвкави елементи, които позволяват големи възможности за персонализация, като например опции за шезлонг и лежанка, високи, ниски подлакътници или без, прикрепени рафтове, електрификация и възможност за две височини на седене.

Ribbon – класика в дизайна
Ribbon – класика в дизайна

Култов дизайн на Pierre Paulin от 1966, показва модерна интерпретация на добре познатата форма на панделка. Ribbon e част от колекцията на Националната художествена галерия в Мелбърн, Австралия. 

Andrea chair
Andrea chair

Кръгъл и мек, столът Andrea допълва всеки интериор и предлага високо ниво на комфорт. Формата наподобява цъфтящо цвете, приятно за гледане от всеки ъгъл.

Дизайнери

От Pierre Paulin и Geoffrey Harcourt до René Holten и Patrick Norguet. Artifort означава топ дизайн от топ дизайнери.

Artifort Collection Book Изтегли каталога ( PDF 8.23 MB )