jot.jot

Името на марката произлиза от думата "jot", което в буквален превод означава:бързо записване на информация или частица от количество. Двойното повторение jot, обаче изразява творчество и увереност при бързото скициране. То има значение и при символиката и ценностите на компанията: индивидуалност, прецизност и въображение.

Jurgis Garmus

Основателят и собственикът Jurgis е визионер, съчетаващ артистичност и предприемачество. С десетилетия опит в производството на мебели, той се превръща в експерт на съвременния дизайн.

BABA
BABA

BABA е органичен, мек, домашен любимец, който ви кани да се сгушите, седнете или потънете в топлата му прегръдка.

 

Design: Iskos Berlin

Basset
Basset

Опростен, ясен и лесно разпознаваем дизайн, който подчертава формата по естествен начин. Basset не изисква голямо пространство и лесно се побира в малки помещения.

 

Design: Iskos Berlin

Roulade
Roulade

Roulade среща поколения и жанрове в една емблематична интерпретация на съвременното кресло – уютно, комфортно и с лек хумористичен характер.

 

Design: KibiSi

Brick by KiBiSi

Bjarke Ingels от KiBiSi казва: “Какво е диванът, ако не купчина възглавници за максимален комфорт? Brick изследва тектониката на зидарията, като подрежда торбите с пясък във формата на архитектурен диван".