Sovet

Sovet е основана в края на 80-те години от шестима стъклари в Тревизо, Италия. Днес марката предлага маси, столове и огледала, отличаващи се с функционалналност и оригинален дизайн.

Тайни на производството

Като един от пионерите в технологията за огъване на стъкло, Sovet си сътрудничи с най-реномираните производители на мебели. Благодарение на собствено know-how, компанията успешно комбинира материали като стъкло, дърво, стомана, керамика и алуминий.

Regolo
Regolo

Трапезна маса с елегантен стъклен плот с опушен, бронзов или прозрачен ефект. Основата е съставена от дървен елемент и лакирано стъкло, ламинирано в черно.

 

Design: Lievore Altherr Molina

Autumn chair
Autumn chair

Стол с пепелна структура, лакиран в естествен цвят или с черно покритие. Многослойна седалка, фурнирована в орех или меко подплатена и тапицирана в 100% италианска кожа.

Slim
Slim

Трапезна маса с крака от лят алуминий налични в цели седем покрития. Плот от закалено стъкло, Materia или HPL в различни цветови комбинации.


Design: Matthias Demacker

Устойчиво бъдеще

Устойчивото развитие позволява обществото да се развива, давайки възможност на бъдещите поколения да адаптират своите идеи. Екологичната съвместимост се дължи на стъклото като суровина, която може да участва многократно в производствения цикъл.

 

Sovet Изтегли каталога ( PDF 9.47 MB )