Tonelli Design

Tonelli е създадена през 80-те години в Италия. В основата на нейната философия лежи комбинацията от експерименти, страст и традиция. Марката е специализирана в производството на стъклени мебели и аксесоари.

Традиции

Tonelli черпи вдъхновение и опит от богата, стъклена култура на Италия. Чрез своя дизайн, компанията интерпретира и налага стъклото в света на мебелите. Използването на редки материали и устойчиви елементи гарантират издръжливост и природосъобразност.

Can Can
Can Can

Направена от стратифицирано стъкло и керамика, Can Can е перфектната маса за всяка модерна всекидневна. Тя лежи върху четири крака с дебелина от 40мм, които могат да бъдат изработени от стъкло или Каналето орех.

 

Design: Mario Milana

Euclide
Euclide

Euclide e oтворена, модулна секция за книги. Тя служи като мултифункционален мебел, открояващ се с изчистен дизайн, предимно съставен от стъкло. Mоже да се персонализира според структурните изисквания.

 

Design: Paolo Grasselli

Shoji Madia
Shoji Madia

Стъкленият скрин, Shoji Madia се предлага в комбинация от различни в материали и размери. Модерните линии го превръщат във внушителен микс от класика и иновация. 

 

Design: Isao Hosoe Lorenzo de Bartolomeis

Революция

Водени от непрестанната еволюция в производството, Tonelli експериментира с формите и детайлите. Компанията е революционер в областта на стъклообработката и нейното приложение в мебелната индустрия.