Wendelbo

Wendelbo е символ на три поколения скандинавско майсторство и дава живот на иновативни и класически дизайни, поставени в модерен и съвременен контекст. От самото начало марката разработва и произвежда мебели със силна визуална идентичност, оптимална функция и комфорт - винаги с внимание към малките детайли, които правят голяма разлика.

Историята на Wendelbo е историята на датско семейство, което в продължение на шест десетилетия и три поколения, е било водено от силната си страст към дизайна. Това е и историята на една малка мебелна работилница, която се превръща в международна компания за мебели и дизайн.

 

Hug
Hug

Позволете спокойният датски дизайн да ви прегърне.

Surface
Surface

Диван със смесица от строги геометрични и органични форми. Комбинация от материали и интегриран дървен плот прави Surface изключително приспособим.

Floema
Floema

Floema предлага серия от маси с минималистичен дизайн. Липсата на ръбове придават усещане за приветлива елегантност.

Продуктовата палитра на Wendelbo е изразителна и изчерпателна, поради това може да бъде включена във всяка интериорна обстановка. Независимо дали е частен дом, където фокусът е стил, функция и комфорт или в обществена среда, посланието е силно и дълготрайно.  

Wendelbo Изтегли каталога ( PDF 10.99 MB )