Buster + Punch

Buster + Punch е лондонски бранд за елегантни, интериорни решения. Компанията работи със солидни материали, за да създаде необикновени предмети за ежедневна употреба – от осветление и обков до персонализирани мотоциклети и уиски барове.

Продуктите на Buster + Punch носят едно по-специално отношение, вдъхновено от модните, музикални и субкултурни сцени на Лондон, където компанията работи съвместно с улични артисти, музиканти и модни дизайнери. 

Мебелен обков
Мебелен обков

Колекция от солидни, метални кухненски дръжки, дръжки за шкафове, врати и аксесоари. Всички продукти са проектирани да допълват гамата за осветление.

 

Осветление
Осветление

Колекции за осветление, които се допълват хармонично и обхващат всички зони на дома. Изработени от солидни метали и изключителен мрамор, Caged, Stoned, Hero, Hooked и Heavy Metal са проектирани да работят с новаторските LED крушки на Buster + Punch.

Дръжка за врата
Дръжка за врата

Изработена от солиден метал в допълнение с отличителния знак на марката - диамантено изрязана, набраздена структура, за да направи всяко едно докосване невероятно.

Massimo Buster Minale

Лондонският архитект и индустриален дизайнер Масимо Бъстър Минале основава Buster + Punch през 2013 г. Продуктите на марката са вдъхновени от страстта на Масимо към мотоциклетите, металните изделия и музиката.

Buster + Punch Изтегли каталога ( PDF )