EDEN design

Eden Design съчетава въображението на дизайнерите с проучвания и разработки, създавайки портофлио от продукти с непреходен дизайн. Изкуствената светлина е толкова важна, колкото и слънчевата. Поради тази причина Eden Design инвестира цялото си ноу-хау в екслузивно и иновативно осветление.

минимализъм

Основeн принос за модерната визия на Еden Design има системата °online. Тя е проектирана с много възможности и изчистен дизайн, който ще задоволи и най-високите изисквания. 

°online
°online

by Bart Lens

Системата °online е върхов момент в LED технологиите и минималистичния стил. Носител на множество награди за дизайн. 

°cd
°cd

by RF-architects & etre moderne

 

° cd е вградено осветление, специално разработено за тавани от бетон. Тази колекция е почти невидимо интегрирана в тавана и може да се комбинира с вентилационна дюза.

 °bloc
°bloc

by etre moderne


 °Bloc е нов прочит на интегрираната светлина. Изберете между няколко осветителни тела и добавете естествени материали като мрамор, дърво и месинг.

Изборът е ваш

Повечето от продуктите за осветление могат да бъдат персонализирани, което ви позволява да адаптирате продукта към вашите проекти. По този начин/Така ще можете да създавате атмосфера, да акцентирате върху дадени обекти (дрехи, картини, ...), както пожелаете.

Eden Design Изтегли каталога ( PDF )