Nuura

Комбинирайки деликатен дизайн с най-модерни технологии и внимателно подбрани висококачествени материали, Nuura създава осветление, което има положително въздействие върху нашия живот.

 

Основана през 2017 г. от Sofie Refer, Nadia Lassen и Peter Østerberg, Nuura означава светлина и чест. Вдъхновенa от Северното сияниe, марката се стреми да отрази богатството на скандинавската природа.

Miira
Miira

Проектирана с полилей в центъра, колекцията Miira се разгръща в пълна серия от светлина. Miira означава „красива визия“ и е победител в категорията 'Excellent Product Design - Lighting' на 'German Design Awards 2019'. 

 

Apiales
Apiales

Вдъхновена от цветята, колекцията полилеи, Apiales, е проектирана с 9 или 18 ръчно духани стъклени глобуси. Предлагат се в златисто покритие от месинг или гладко сатенено черно.

 

Blossi
Blossi

Красиво заоблените стъклени абажури придават на Blossi скандинавска нотка и допълват дизайна. Колекцията предлага разнообразно осветление от полилеи до лампи за стена, маса и под.

 

Sofie Refer е датски дизайнер на осветление, отличен с международни награди. С уважение към традицията, тя оспорва възприятието и изследва богатствата, щедростта и екстравагантността на околната среда, като ги интерпретира в нейните собствени дизайни.

 

Nuura Catalogue 2024 Изтегли каталога ( PDF 16.26 MB )