PARACHILNA

Посветена на декоративното осветление, Parachilna се ражда от любов към лукса. Лукс, създаден от неподправен дизайн, качествени материали и майсторска изработка. Мисията на Parachilna е да съхрани уменията и знанията на малкото останали изкусни занаятчии на стъкло, метал и керамика.

 

Lightolight
Lightolight

by Jaime Hayón                                           

 

Объркани сте от името? Не само вие... Lightolight е цветно семейство от стенни и подови лампи. Обърната нагоре чаша и въртящ се купол, създават индиректна, мека светлина.

Chinoz
Chinoz

Създайте вашата настолна лампа Chinoz, като комбинирате различните елементи. Керамично тяло в  черно, червено, бледо зелено или "мин". Дифузер от матиран опал, бял или черен гланц. Основа в черно, бургундско червено или охра лакирано дърво.

ABALLS M
ABALLS M

ABALLS M се предлага в бяла, черна или златна керамична основа с дифузер от матиран опал. В основата е поставен въртящ се димер в полиран месинг.

Neri&Hu

Lyndon Neri и Rossana Hu са създателите на Neri&Hu Design and Research Office - едно от най-награждаваните студиa. Neri&Hu проектират за Parachilna сериите BAI и Denglong - осветителни тела за таван и стена.

Parachilna Изтегли каталога ( PDF )