Wästberg

За период от 11 години Wästberg се превърна в утвърдено име в сферата на осветлението. За това време се е съхранило най-важното - дълбокото уважение към комбинацията от естетика, съвременна технология и опазване на ресурсите.

Обратно към светлината

Концепцията на Wästberg е връщане на светлината обратно към човешката природа и трансформиране на студената и стерилна среда чрез красиво и функционално осветление. С приглушено общо осветление и изискана, директна светлина чрез настолни, подови и висящи лампи, Wästberg изгражда едно ново цяло.

w152 busby
w152 busby

w152 busby се отличава с интелигентно универсално захранване от три USB порта, достатъчно, за да включите вашия телефон, таблет или ultrabook. Свободностояща, монтирана на стена или вградена в повърхност, w152 busby осветява и захранва всяко едно пространство.

 

Дизайн: Sam Hecht & Kim Colin

w153 île
w153 île

Адаптивна и с оригинален дизайн малката настолна лампа на Wastberg насочва светлината там, където е необходимо. Предлага се в различни цветове и може да се монтира и на стена.

 

Дизайн: Inga Semp

w171 alma
w171 alma

Кръг от мека, дифузна светлина в комбинация с тънък силует. W171 alma може да се монтира върху таван или стена. 

 

Дизайн: Tham & Videgård

Признание

През годините, Wästberg работи в тясно сътрудничество с много от най-известните архитекти и дизайнери в света. Студиото е носител на някои от най-престижните награди - German Design Award, Swedish Design Awards, Good Design Award, Reddot Design Award и много други.

Wästberg 2024 Изтегли каталога ( PDF )