Apartment Е

Apartment “Е” e магнетичен проект, в който модерният стил и класическите детайли са съчетани в перфектна симбиоза. Дело на тази капсула на времето са Pavlovarchitects.

Настолни лампи за домашен уют

Настолните лампи имат ключова роля за уюта в дома. Когато тези лампи са и дело на доказани дизайнери, превръщат интериора в едно изящно пространство.

Occhio Più
Occhio Più

Occhio Più ви предоставя най-качествената LED светлина с голям ъгъл на разсейване и гъвковост за носочване. Благодарение на вградената безжична технология "AIR", имате възможност за индивидуално управеление на всяко осветително тяло на Occhio. 

Atollo Glass
Atollo Glass

Designed by:  Vico Magistretti, 1977

 

Atollo се е превърналa през годините в прототип на настолната лампа. През 1979-та печели престижната награда на Compasso d’Oro и изцяло променя начина, по който си представяме образа на нощната лампа.

Bolle Frosted
Bolle Frosted

Поглеждайки Bolle, ще разпознаете формата на сапунени балончета. Стъклените и месинговите елементи се свързват помежду си без видими крепежни елементи, като взаимно се заключват.

Винаги с удоволствие участваме в интериорните проекти на архитектурния тандем Красимир Павлов и Жулиета Павлова. Винаги с удоволствие сме слушали разказите за тяхното създаване.

 

снимки: Венцислава Василева