Casa Italiana

Сгушена в сърцето на стара София, "Casa Italiana" ще ви очарова с елегантност и усещане за простор, постигнати чрез умело комбиниране на архитектурни дадености и светли цветове. Система за автоматизация от най-високо ниво превръща интериора с класически нотки в модерен дом от последно поколение.

Eve - стойка за iPad
Eve - стойка за iPad

Елегантната рамка обгръща iPad, като допълва неговия дизайн и го превръща във впечатляващ стенен тъч скрийн. Еve е изработена от цял блок алуминий и се предлага в бял сатен, алуминий и черно с brush-ефект.

Merten Antique
Merten Antique

KNX-ключовете от серия Antique са в перфектна симбиоза със стила на интериора. Те предоставят възможност за промяна на сцените и лесно препрограмиране.

Аудио и видео дистрибуция от AMX
Аудио и видео дистрибуция от AMX

С AMX имате възможността във всяка стая да слушате и гледате избрано съдържание – единствено с докосване на вашия таблет. Изхвърлете множеството дистанционни и се насладете на любимата си музика.

Безценни моменти пред камината

В центъра на дневната се намира камината с оригинален корниз от времето на Луи XV, която се разпалва не от клечка кибрит, а от приложението на вашия телефон.