Panoramic Flat

"Panoramic Flat" e мезонет в полите на Витоша, изпълнен с топлина и уют, благодарение на естествените материали и цветови нюанси. Авторите на проекта, Intro Design Studio, доказват че когато има любов, всичко останало се случва от само себе си.

Wan by Flos
Wan by Flos

„Wan” е японската дума за „купа” – формата, която се среща най-често, от всякакви материали, във всички култури и исторически периоди. Wan by Flos е купа, пълна със светлина.

Аурата на вашия дом
Аурата на вашия дом

Halo е висящо тяло с форма на окръжност, което създава деликатна, почти магическа светлина. Създаден от Martin Azua, Halo се предлага с покритие от бял мат лак.

Brick in the wall
Brick in the wall

Вградено осветление, изработено от гипсови отливки, е най-добрият начин да интегрирате светлината във вашия интериор. Широката продуктова гама на белгийския производител Brick in the wall ще ви предостави решения за множество интериорни сцени.

Хубаво е да си у дома

Един от най-важните фактори за приятна домашна атмосфера е правилното съчетаване на изкуствена и естествена светлина. С помощта на осветлението, консултантите на Амбицио ще придадат на вашия интериор усещането за истински дом.