VILLA # 29

Повече от 8 години, ALL in STUDIO и неговият основател, арх. Павел Янев, следват собствената си визия за лукс, чрез иновации и превъзходство. VILLA # 29 е един от крайните резултати на това търсене. Естетичен интериорен дизайн, едновременно минималистичен и стабилен, отдаден на естествените материали.

XAL Mino
XAL Mino

Осветително тяло с формата на пръстен, изработено от деликатно изработен алуминиев профил. Предлага се в бяло, сиво, тъмно сиво, черно, бежово и тъмно кафяво прахово покритие. Силно отразяващият се лят алуминий допринася за по-доброто управление на топлината.

Avveni Concrete
Avveni Concrete

Sattler Avveni Concrete е гъвкаво осветително тяло с множество приложения. Полирана в черно или златно, елегантната глава може да бъде проектирана по ваше желание. Тя  може да се мести във всяка възможна позиция, както и да се замени със спот, ако е необходимо.

W&D Box
W&D Box

Гамата на модел Box включва единичен или двоен спот с любимите прави линии. Можете да избирате между шест актуални цветови решения и два типа аксесоари, които увеличават многократно възможностите за персонализация.

"Космополитен, непреходен дизайн с отношение към детайла"