Font Barcelona

Font Barcelona

Ключове, в които няма нищо излишно, изработени с невeроятна прецизност и висококачествени материали. Щастливи сме, че можем да предложим ексклузивната серия на вас, нашите клиенти, защото вие заслужавате да бъдете различни.

Приз от Reddot design award

Font Barcelona съчетават минималистичен дизайн с първичното усещане за ретро прекъсвач. Симбиозата ражда продукт, носител на най-престижните награди за дизайн.

5.1
5.1

Font Barcelona 5.1 притежава перфектни пропорции на механизмите. Допълнителните възможности за външен борд около рамката и ринг около клавиша, акцентират върху детайли, които не могат да се предложат от други производители.

Bridge
Bridge

Bridge e най-новата колекция от клавиши на Font Barcelona. Дизайнът следва последните тенденции в минамилизма, архитектурата и авангарда.

Асиметрия
Асиметрия

Вече имате избор – уникалните възможности на Font Barcelona са безкрайни. Вие можете да поръчвате в коя част на лицевия панел да бъдат разположени механизмите.

More
More

Kолекция More e най-новото пъпълнение в семейството на Font Barcelona. Изработен от масивен месинг и без допълнителни защити на финиша ключовете стават още по-красиви с времето.

Дизайнът - новият бог
Дизайнът - новият бог

В модерния свят дизайнът е всичко. Той ни гарантира високо качество, удобство и лукс – нещата, които правят забързаното ни ежедневие лесно.

Индивидуалност

Имате пълна свобода да направите вашите ключове единствени и неповторими, благодарение на комбинациите от допълнителни декоративни елементи.

Font Barcelona 5.1 Изтегли каталога ( PDF 0.48 MB ) Font Barcelona Bridge Изтегли каталога ( PDF 0.43 MB )