KFF

Над 30 години, Karl Friedrich Forster, проектира и разработва мебели със собствен дизайн и печат “Made in Lemgo, Germany”. Столовете са ненадминати по комфорт, масите по солидност и здравина. Огромното разнообразие от специално подбрана естествена кожа, придава качествения завършек на всеки модел.

Kirk
Kirk

Облегалка и крака от солиден алуминий и седалка тапицирана с висококачествена телешка кожа превръщат Kirk в стилен акцент. Столът се предлага в естествен алуминий или структурен графит, комбиниран с топли цветове на естествената кожа. 

 

Designer: Volker Reichert

Maverick
Maverick

Maverick е един от най-успешните модели на KFF. Името, обяснява дизайнът му съвсем ясно - стол, отразяващ индивидуалност и свободен дух.
 

Designer: Birgit Hoffmann

 

Arva
Arva

KFF е компания, известна със силния си фокус върху удобни мебели за трапезарията. Вдъхновени от това Jens Lewe и неговият дизайнерски екип проектират серията Arva, като един от примерите за ергономичност, комфорт и качество. 

 

Designer: Jens Lewe

Лично отношение

Всеки един продукт е завършен на ръка. Така компанията отговаря на индивидуалните изисквания и същевременно предлага усъвършенствана продуктова гама.