Magis

Вече повече от 40 години Magis среща реалност и фантазия, вдъхвайки живот на идеи, които провокират и мотивират. Компанията притежава голяма гама от продукти изработени от разнообразни материали.

Дизайнерски принос

Основателят на Magis, Eugenio Perazza, предизвиква дизайнерите да дадат най-доброто от себе си, за да поддържат водеща роля на Magis.  Дългият списък включва - Stefano Giovannoni, Jasper Morrison, Konstantin Grcic, Ronan & Erwan Bouroullec, Ron Arad, Naoto Fukasawa, Marcel Wanders, Philippe Starck, Zaha Hadid и Thomas.

 

Chair_one by Konstantin Grcic
Chair_one by Konstantin Grcic

Отличителната визия на Chair_one се дължи на отливка от алуминий, съставена от много на брой триъгълни форми, и солидна бетонова основа. Това е столът на настоящето, който определено ще се превърне в класика на бъдещето. 

Tom and Jerry – The Wild Bunch one
Tom and Jerry – The Wild Bunch one

Нов прочит на стандартния работен стол с три крака, изработен от масивен бук и механични части на технологичен полимер. От офис до детска градина, модерен бар или място за игра, всяко пространство е подходящо за Tom and Jerry.  

Puppy by Eero Aarnio
Puppy by Eero Aarnio

Вдъхновен от детски рисунки на любими животни, този дизайн е всичко, за което вашето дете мечтае. Приятелски заоблени форми с малко материал, за максимална лекота и здравина.                                    The Puppy - най-добрият приятел на детето.

Magis ви кани навън

Голяма част от продуктите на Magis са подходящи за външни пространства. Преходът от интериор към екстериор е лесен с любимите ви мебели.

Magis Collection Book Изтегли каталога ( PDF )