2 Oaks House

Многогодишен дъб, заобиколен от съвременен дизайн и система за контрол, тези няколко думи ясно описват проекта „2 Oaks House” на студио OBIA. Функционална и лесна за управление, автоматизацията в този дом изглежда красиво и разбира се – иновативно. Завършеният проект на „Амбицио” е доказателство за това как удобство и дизайн се сливат безупречно.

Осветление по мярка

Внимателно подбраните осветителни тела и правилното им разположение са изключително важни за цялостното усещане на всеки интериор. 
Благодарение на дизайнера - Кремена Костова, "2 Oaks House" разполага с осветление по мярка.

Eve + iPad
Eve + iPad

Eve ще превърне всеки един iPad в удобен стенен панел за управление. Елегантната стойка продължава линията на дизайна на Apple и се интегрира безпроблемно.

“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Steve Jobs
 
Basalte Sentido е от тези неща, които правят живота ни красив и лесен. Топ-продуктът на белгийската марка е притежател на множество награди за дизайн. 
On Line - връх в дизайна
On Line - връх в дизайна

Осветителната система на Eden design допълва елегантно модерната визия на 2 Oaks House.

Безкрайна лекота

Системата за автоматизация контролира осветление, щори, отопление, вентилация, охранителна система, видеонаблюдение, аудио-визуална техника, гаражни врати, генератор, поливна система. Управлението се извършва чрез iPad и iPhone, с помощта на гъвкавия софтуер на AMX.