Infinity house

Дизайн, технология и изкуство се преплитат в едноетажна къща в полите на Витоша.

"Детайл" е думата, която първосигнално изниква в нашето съзнание за проект Infinity house. Проектът е дело на Studio L Design - Елена Георгиева, фотограф - Ивелина Арсова.

От няколко години Елена Георгиева допълва интериорните си концепции със създавани от нея арт обекти. Те винаги са били продължение или концентрация на избраната за интериора визуална естетика и по някакъв начин обвързани с природата на обитателите.

cc-tapis
cc-tapis

Далеч от масовото производство, cc-tapis предлага персонализирана услуга на тези, които разбират и се наслаждават на продукт от висок клас. Съвременни, ръчно плетени килими, създадени в Непал от опитни тибетски занаятчии.

Storm system by oneA
Storm system by oneA

Колекция STORM SYSTEM® предлага разнообразие от продукти - осветление, сензори, аудио колони, видеокамери и решетки за вентилация. Системата предоставя възможност всички елементи да се побират в един единствен монтажен ринг.

Bocci 38 copper
Bocci 38 copper

Голяма стъклена сфера с множество разпръснати вътрешни кухини, които се пресичат помежду си по непредсказуем начин. Някои от тези сателитни кухини са достатъчно дълбоки, за да поберат различни растения, докато други помещават осветителни елементи.

"Детайлите правят съвършенството , но съвършенството не е детайл."

 

Леонардо да Винчи