MACROLUX

Архитектурно осветление с акцент на правите дълги линии е отличителна черта на Macrolux. Сплотен екип с много нови идеи гарантира светлото бъдеще на компанията. 

 

100% Made in Italy

Продукти на Macrolux се произвеждат изцяло в Италия с прецизен контрол върху производствения процес и партньорство с местни доставчици. Това гарантира надеждността на продуктите с течение на времето.

Kомпактни размери
Kомпактни размери

Осветление за вграждане с кръгли форми и компактни размери е перфектен завършек на вашия таван. Предлага се с вътрешен или външен декоративен ръб в бронз или черен цвят.

Torch
Torch

Дизайнът и размерът на продуктите позволяват на Torch не само да се отличава в пространството, но и да се слее безпроблемно с него. Новият Torch t8 освен това е съвместим с новата магнитна шина на Macrolux, която позволява пълна гъвкавост на вашия план за осветление.

 Профилни системи
Профилни системи

Macrolux предлага една от най-широките гами от профилни системи. Между тях са специални решения предлагани ексклузивно от фабриката.

По ваша мярка

Адаптивните продукти ви дават свобода да направите дизайн по ваша мярка. Благодарение на удобния софтуер ще спестите време да направите вашата конфигурация. 

Macrolux news 2020 Изтегли каталога ( PDF 4.99 MB )