Occhio

Основанa в края на 90-те, Occhio ("око" на италиански) е една от най-иновативните компании в осветителната индустрия и пазарен лидер в областта на висококачествените дизайнерски осветителни тела в Германия.

IO
IO

Магическо движение, индивидуални колекции от стилове, безконтактно управление – серията IO предлага изключителни решения за създаването на едно изцяло ново преживяване при взаимодействие със светлината.

Mito
Mito

Шедьовърът Mito съчетава изискания дизайн с най-доброто в иновациите. Характерната изработка придава несравним външен вид, а революционната технология ви позволява да насочите осветителното тяло, като на магия.

Sento
Sento

Непреходна визия и изключително качество на светлината в една цялостна система. С модулен дизайн и разнообразна гама от версии, серията Sento e идеалнa за дома и търговския сектор.

Висококачествените материали и внимателната изработка с голямо внимание към детайлите, гарантират перфектна естетика. Осветителните тела на Occhio никога не излизат от мода, а напротив – остават вечно красиви.

Occhio Изтегли каталога ( PDF )