XAL

Компанията предлага богата гама осветителни тела за жилища, офиси, хотели и търговски обекти. Благодарение на политиката за инвестиции в иновативни продукти и постоянното обучение на нейните служители, XAL е една от най-динамичните фирми в сферата на осветлението. 

LEDology
LEDology

XAL използва само най-доброто от бързоразвиващата се LED индустрия.

5 години гаранция
5 години гаранция

Високото качество на продуктите е подплатено от 5 годишна гаранция. 

Произведено в Австрия
Произведено в Австрия

Продуктите са произведени в Грац, Австрия под специален контрол.

Move it 25 System
Move it 25 System

Елегантна и функционална Move it System предлага широка гама от светещи модули. Лесен монтаж на магнитен принцип и интелигентно управление позволяват на клиентите да променят атмосферата в интериора за секунди.

Японски полъх
Японски полъх
Вдъхновено от минималистичната философия на японския стил, висящо тяло NOD, впечатлява с конусовидна форма и елегантен черен финиш. Тялото създава различни светлинни настроения, благодарение на подвижната си глава и регулирането на дължината.
Task - офис решения
Task - офис решения

Ултрафинният  корпус на TASK, снабден с високоефективен LED, дава възможност за покриване на всички предизвикателства в осветяването на едно офис пространство. За повече информация моля натиснете тук

Cavo
Cavo

Cavo, като че ли наблюдава тайно от тавана, скрит в металната си кутия. Системата включва магнитни спотове с различна мощност, които лесно могат да променят своята позиция.

Бъдещето е реалност
Бъдещето е реалност

XAL създаде уникален изследователски център, в който всеки ден над 100 висококвалифицирани инженери и дизайнери работят по създаването на най-модерни осветителни тела.

News 2024 Изтегли каталога ( PDF )